|
 |
Caragiale-Ploiesti.MyForum.ro NON CVIVIS HOMINI CONTINGIT ADIRE CORINTHUM
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
nightmare Administrator

Data inscrierii: 16/Noi/2008 Mesaje: 22 Localitate: Ploiesti  |
Trimis: 20/05/2009 20:33 Titlul subiectului: Impresii de la banchet |
 |
|
1: a fost super:x
2: a fost si mai super:x
3: a fost extrem de foarte super:X
S-a ajuns acolo pe la 12-13 (depinde de clasa, unii au inconjurat un oras de 4 ori pana sa ajunga si restu a trebuit sa ii astepte pana sa se cazeze). Cazarea s-a facut cateva ore mai tarziu. Surprize neplacute pt unii: Profesorii facusera liste cate 2 in camera si s-a stat cate 3. Deci unele perechi s-au rupt practic in 2. Am inteles ca ar fi existat si conflicte de acest gen si se intelege, nu te poti impaca cu toti.
Dupa-masa s-a servit pizza :x calda si buna... o cafea, o tzigara afara pe terasa, viata buna.
Seara s-a vizitat statiunea. Marea, digul, stancile unde era o forta electromagnetica puternica ce iti ridica firele de par din cap si te electrocuta cand puneai mana pe cineva (am patit-o de numeroase ori). Apoi o parte din XII-E s-a dat intr-o roata mare, din care se vedea toata statiunea (pe departe de Las Vegas totusi), iar daca ne intorceam privirea la 180 grade se vedea marea...in fine era noapte...se simtea.
Si mai pe seara o parte din caragialisti au fost in Club Arrogance ( http://www.arroganceclub.com/ ). Suficient de fain parerea mea, bauturile nu erau deloc scumpe, conflicte nu au fost, muzica pe categorii, fiecare ducandu-se in camera in care era un gen de muzica favorit lui.
La intoarcere fetele acuzau dureri la talpi din cauza tocurilor. N-am ce zice, nu am purtat tocuri, dar le cred. Tre sa fie îndeajuns de naspa sa porti asa ceva.
Dupa club, restu serii (inceputul zilei de sambata) s-a petrecut destul de divers. Hasis,marijoana,tzigari,alcool,mancare etc. Fiecare ce-o fi facut, eu am ales ultima varianta.
Sambata dimineata surpriza: piscina cam goala, lumea era mahmura se pare. Unii au ales plaja, marea, bronz etc altii vizitarea statiunii. However programul era liber. Ziua de sambata a fost teribil de variata. Pana atunci all-inclusivul functionase pe deplin. Mancare bautura (si alcoolice) orice. Am cerut o data " five beers please". O colega mi-a zis "nu's cam multe?" (ma speriasem credeam ca e o profa cand am auzit vocea). Cea mai nostima faza: pe meniu un cocktail :"sex on the beach". Pe langa mine mai vroiau inca 5 colege deci m-am hotarat sa comand 6. Trebuia sa zic "I want six sex on the beach please" dar m-am grabit si a iesit ceva de genu "I want sex ... six sex on the beach". ...
Odata cu inceperea festivitatii nu s-a mai permis servirea de bauturi alcoolice. se pare ca un profesor a interzis asta. Naspa rau a trebuit sa facem cheta si sa luam de la aprozarul alaturat. Am ascuns-o la mine in camera bautura , pregatita pt dupa banchet.
Revenind la festivitatea banchetului, un discurs al stimabilului domn Vladoi, cu motto-uri latinesti (au starnit zumzete pe la mese). Apoi un alfabet romanesc reinventat care arata cam asa 12A,12B,12C,12D,12D,12F,12G,12H,12I,12H. Se scuza pt o persoana care stie mai bine in latina probabil. Concursuri de dans, de eleganta etc...stiti si voi ca la balul bobocilor. Clasamentul a fost 1.12B 2.12A 3.12C. Se pare ca la un clipă dat domnul Nachila a intervenit la microfon: daca nu incetati se termina banchetu (cei de la 12D intrasera pe scena cu bautura cica).
In fine s-a terminat pe la 3 cu melodia Ani de Liceu(...cu emotii la romana - pe naiba cand ai profesor pe domnul Pantelimon ). Si banchetul a continuat in camera cu bautura...si mai departe nu mai stiu sa va zic ... v-as zice daca mi-as aminti, multe s-ar povesti.
Duminica plecarea, somn, vise, amintiri placute :x
Am mai omis detalii. Comentati si voi, chiar daca nu ati fost. Cei care vor merge in anii viitori puteti pune intrebari aici. _________________ Caldura mare monsher...
Ultima modificare efectuata de catre nightmare la 22/05/2009 20:59, modificat de 1 data in total |
|
| |
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
aleXXX Incepator

Data inscrierii: 21/Mai/2009 Mesaje: 3
 |
Trimis: 21/05/2009 12:55 Titlul subiectului: |
 |
|
a fost superb :X
pacat k a durat prea putin
dar avem amintiri frumoase :X _________________ I promise that this will be the last time you’ll see me. I won’t come back. I won’t put you through anything like this again. You can go on with your life without any more interference from me. It will be as if I’d never existed. |
|
| |
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
stealth_lizard Incepator

Data inscrierii: 21/Noi/2008 Mesaje: 4
 |
Trimis: 21/05/2009 18:00 Titlul subiectului: |
 |
|
a fost frumos, desi se putea si mai bine. nu prea o aveau angajatii hotelului cu engleza...iar cand le-am cerut sa ne curete frigideru abia i-am facut sa inteleaga de ce trebuie curatat...si pana la urma au facut-o tot cum stiau ei mai bine.
btw nightmare, vrei sa continui eu povestea de unde nu mai stii tu? si sa nu uitam ca v-am facut-o cand mi-ati spus sa iau cheia si eu am inchis usa...desigur, cheia era inauntru(si eram treaz!). |
|
| |
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
aleXXX Incepator

Data inscrierii: 21/Mai/2009 Mesaje: 3
 |
Trimis: 21/05/2009 18:57 Titlul subiectului: |
 |
|
ai uitat perfect de baiatu` ku lumina si tvul ;))
am mancat noi pe intuneric akolo....bn k erau canapelele incredibile :X:X:X
8->8->8-> _________________ I promise that this will be the last time you’ll see me. I won’t come back. I won’t put you through anything like this again. You can go on with your life without any more interference from me. It will be as if I’d never existed. |
|
| |
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
ioana Incepator

Data inscrierii: 16/Noi/2008 Mesaje: 16 Localitate: Ploiesti  |
Trimis: 22/05/2009 21:04 Titlul subiectului: |
 |
|
ma aline nu stiai de sex on the beach  |
|
| |
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
misanchik Incepator

Data inscrierii: 20/Iul/2012 Mesaje: 4 Localitate: Bulgaria  |
Trimis: 30/07/2012 21:41 Titlul subiectului: |
 |
|
| I am glad to learn something new! In general, a positive attitude to all the people who do not stand still, and learn something new. |
|
| |
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
misanchik Incepator

Data inscrierii: 20/Iul/2012 Mesaje: 4 Localitate: Bulgaria  |
Trimis: 01/08/2012 10:35 Titlul subiectului: |
 |
|
| Thank you for sharing this great information! |
|
| |
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
|
 |